Wie zijn wij en wat willen wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn een Wijkvereniging voor de wijken ´t Lien en de Rietvink in Leidschendam en bestaan al 38 jaar.
Onze vereniging wordt draaiende gehouden door een groep enthousiaste vrijwilligers en daar zijn wij heel trots op!

Wat willen wij?
Wij willen graag de verbindende factor zijn, vooral voor de mensen uit de 2 wijken, maar ook voor hen die er (net) buiten wonen.
Verbinding is belangrijk.
Een plek om elkaar te ontmoeten, plezier te hebben, nieuwe dingen te gaan doen en dat alles dichtbij huis.

De doorstart.
Na een lange onzekere tijd, waarbij wij aan een zijden draadje bungelden, want; Mochten wij in ons pand blijven of niet …, pakte het uiteindelijk goed uit en zijn wij bezig met een doorstart.

Hoe verder?
Verschillende activiteiten zijn door de onzekerheden en Corona verdwenen. Dat betekent opnieuw uitbreiden met nieuwe activiteiten. Daar zijn wij al mee begonnen……
Doe je mee? Want wij kunnen het niet alleen.
Een vereniging wordt sterker en groter als we samen aan de slag gaan.

Voor, maar ook door bewoners.
Ga met ons de uitdaging aan. Laat ons weten welke activiteit zeker toegevoegd moet worden, omdat je daar graag naar toe zou willen.
Als je het leuk vindt, help mee nieuwe activiteiten te bedenken, te ontwikkelen.
Nieuwe vrijwilligers zij zeer welkom en je wordt zelf echt gelukkiger als je iets voor een ander kunt doen.
Misschien ben je ergens heel goed in en wil je deze kennis overdragen op je buurtgenoten.
Laat het ons weten….

Lidmaatschap.
Iedereen die bij ons mee gaat doen aan een activiteit moet wel lid zijn – of worden – van onze vereniging.
Ook wanneer je alleen vrijwilliger wordt. De kosten per huishouden bedragen € 20,00 per kalenderjaar.
En, als lid kun je ook de zaal (of zalen) huren voor een feestje.

Vrijwilligers.
Een paar maal per jaar komen alle vrijwilligers bij elkaar voor een gezellige middag/avond met een hapje, drankje en/of etentje.
Zo leer je elkaar beter kennen en versterkt het de banden. De jaarlijkse grote schoonmaak is ook zo’n moment. Voor ons zijn alle vrijwilligers gelijk, of je nu af en toe komt helpen of wekelijks een activiteit draait. Probeer het gewoon.