Bingo in de Blauwe Tram

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert Bingo Team Leidschendam een gezellige bingoavond in het clubgebouw van Wijkvereniging De Blauwe Tram

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert Bingo Team Leidschendam een gezellige bingoavond in het clubgebouw van Wijkvereniging De Blauwe Tram te Leidschendam.

Daar er geen pinautomaat aanwezig is kunt u uitsluitend á contant afrekenen op deze avond. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Er worden 10 bingorondes gespeeld, inclusief 1 superronde en een loterij. De bingo zal zoals altijd weer worden gedraaid door Monique Blankespoor. Door verschillende variaties in bingokaarten kunt u al meespelen vanaf 5 euro per avond. De zaal gaat open op 19:30 uur en om 20:00 uur start de bingo. Loop gezellig binnen, reserveren is niet verplicht.

Gezamenlijk met onze trouwe bezoekers en hopelijk veel nieuwe gezichten gaan we weer elke 2e vrijdag van de maand gezellig
bingo spelen met vele mooie prijzen.Aanbod : Consumpties aan de bar, speciale bingostiften

Service : Meedoen al van € 5,-

Betaalmethodes : Contant

Bekijk ook de Facebook pagina: https://www.facebook.com/bingoteamleidschendam

Voor inlichtingen over de Bingo : null06 2118 0601

Gezellig bridgen in de Blauwe Tram

Op vrijdag 27 oktober 2023 wordt in De Blauwe Tram weer een bridge drive georganiseerd.

4 oktober 2023

Onrust over voortbestaan wijkcentrum de Blauwe Tram

Leidschendam – Wijkcentrum De Blauwe Tram te Leidschendam is een actieve wijkvereniging met honderden bezoekers per week en tussen de 1.000 en 2.000 bezoekers per maand. Naar aanleiding van verontruste signalen vanuit dit wijkcentrum maakt de CDA fractie zich zorgen over het voortbestaan van deze wijkvereniging

Het bestaande huurcontract van wijkvereniging De Blauwe Tram loopt per 1 juni 2020 af. Het gerucht gaat dat de gemeente zich terugtrekt als garant stellende partij van de huur van de wijkvereniging. De wijkvereniging per kan geen duurzame verlenging van het huurcontract tot stand brengen en heeft geen alternatieven voorhanden. Het CDA vraagt of de betrokken wethouder gaat proberen dit probleem in samenspraak met de wijkvereniging op te lossen. Als dit niet gebeurt lijkt er weer een publieke voorzieningen in Leidschendam te verdwijnen.

Het CDA vraagt zich af of het college zich ervan bewust is dat de onzekerheid over het voortbestaan en de toekomstmogelijkheden van verschillende collectieve voorzieningen binnen Leidschendam onrust veroorzaakt bij de bevolking van Leidschendam.